Ri-Soft Lining SMINKTETOVÁLÁS


SZERETNÉ, HA SMINKJE TÖBBÉ NEM MOSÓDNA EL? HA NEM KELLENE TÖBBÉ EGYENETLEN SZEMÖLDÖKE MIATT AGGÓDNIA?

NE BÍZZA MAGÁT A VÉLETLENRE!

Szalonunkban a sminktetoválást Kelemen Brigitta a Ríso cég magyarországi kizárólagos oktatója végzi, aki  elnyerte a Ríso Qualitats Award Trainer díját, mely nemzetközi szinten is a legelismertebb Sminktetováló Oktatók közé emelte.

" Jöhetnek az aktuális sminktrendek, a sminktetoválás területén számomra mindig a természetesség elérése volt a legfontosabb. Ennek érdekében a legmodernebb eszközökkel, tűrendszerekkel és pigmentekkel dolgozom. Különös figyelmet fordítok a higiéniára, ebben minden szempontból követem az aktuális „trendeket”, ajánlásokat, szabályokat. Mostanra a nyugati piacon kizárólag a modulos gépek forgalmazása vált jellemzővé, melynek oka a tű és tűcsúcs kombinációjának higiéniai hiányossága. Nagyon fontosnak tartom vendégeim biztonságát, ezért igyekszem minden kockázatot kizárni a mikropigmentáció során, és csak a legmodernebb eszközöket, biztonsági tesztel rendelkező, teljesen allergiamentes pigmenteket alkalmazni.

Vendégeink nagy része már korábban elkészített, vagy sok esetben elrontott szemöldök pigmentálását szeretné kijavíttatni, esztétikusabbá, esetleg szálassá alakíttatni.  A modern eszközökkel ezekben az esetekben is kiváló eredményeket tudunk elérni. A Mikro tűknél is vékonyabb Ulra és Slim tűk alkalmasak az extra vékony szálak kialakítására is, így a bőrbe juttatott pigment mennyisége a szálak vastagodása nélkül növelhető. Ez által a kialakított szemöldök hosszabb ideig megtartja színét, stabilabban, egyenletesebben halványodik."

Kelemen Brigitta

" MERT SZÁMUNKRA AZ ÖN EGÉSZSÉGE A LEGFONTOSABB! "